Gratis Proefles

Ontdek MIKENZO FIT.

Maak kennis met MIKENZO FIT met een Gratis Proefles

Ontdek of outdoor fitness bij je past met onze Gratis Proefles. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

 
 
 
Gratis Proefles
Duo training
Personal training
 
 
 

Ervaringen van onze deelnemers

Sandra

Training gevolgd bij twee enthousiaste trainers. Goede begeleiding, goede oefeningen en leuk om in groepsverband te doen.

Rein

Als fysiotherapeut heb ik echt wel enig verstand van het in beweging krijgen van mensen Ik was onder de indruk hoe de trainers van "MIKENZO FIT" ons op een zeer professionele en motiverende wijze in beweging kregen. Goede en afwisselende oefeningen met daarbij een flinke dosis humor en betrokkenheid. Dat beloofd wat.

Karin

Enthousiaste trainers, goede begeleiding. Leuke training, veel lol gehad maar ook goede oefeningen gedaan.

Boy

Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te trainen. De trainingen zijn gevarieerd en het is altijd gezellig. Ook is het heel prettig dat er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht!

Maak kennis met onze groepslessen

Graag willen afvallen of wil je fitter en sterker worden. MIKENZO FIT helpt jou je doelen te bereiken. Onze instructeurs geven jou de persoonlijke aandacht en begeleiding, waardoor jij optimaal kunt genieten van workouts in de buitenlucht. Ons aanbod in Amsterdan en Haarlem bestaat uit: Personal Training, Duo-training en Groepstrainingen.

Onze trainingslocatie

Wij zijn te vinden aan de oostoever van het Sloterplas naast de open air gym. In geval van slecht weer verplaatsen wij ons naar een overdekte locatie.